Soukromé společnosti konkurují bankám

Už jste slyšeli tu novinku? Soukromé společnosti poskytují velmi výhodné podmínky úvěrů. Snížily úrokové sazby, a naopak navýšily výhody. Díky tomu můžeme mluvit o opravdové revoluci ve světě financí, potažmo ve světě bankovnictví. Soukromé společnosti už nejsou v úpadku, a proto to nemusí být nutně poslední možnost, kterou volíte, ale může se jednat o vaši první volbu. Snížená sazba úroků poskytuje dostatek prostoru klientům a nízké splátky. Úvěry si mohou sjednávat jak soukromí občané ve formě spotřebitelského úvěru, samozřejmě za velmi výhodných podmínek, tak také podnikatelé formou podnikatelských úvěrů.

dům

Obraťte se na nás kdykoliv

Většinou se na nebankovní společnosti lidé obraceli až v případě, že měli finanční problémy a zejména tehdy, když ještě předtím byli v bance, kde je odmítli. Takových případů známe milion. Nejprve jde klient do běžné banky, nebo do několika bank, jenomže všude se dozví jedno a to samé, že mu banka nepůjčí. Čím je to způsobeno? Hlavním důvodem bývají často špatné registry neboli záznam v registru dlužníků. Pokud jej máte, můžete se rozloučit s půjčkou z banky, to vám říkáme na rovinu, tak to prostě je.

investice

Bankovní společnosti navíc musí poslouchat pravidla, takže tam neexistuje žádná výjimka. To naše společnost je daleko tolerantnější. Nejenom, že si u nás můžete půjčit i za předpokladu, že máte záznam, ale můžete si půjčit i v případě, že nejste pro banku dostatečně bonitní klient. Co to znamená? Často klienti v bankách nedosahují takových příjmů, jaké jsou pro banky žádoucí, mají vysoký věk nebo dluhy. Ani v těchto případech v bance úvěr nezískáte. Naše soukromá společnost však veškeré tyto nedostatky toleruje. Jsme schopni a ochotni vám zajistit úvěr i za těchto složitých podmínek, a to stále s výhodnou sazbou a s veškerými výhodami, které běžně poskytujeme k našim úvěrům https://www.hypotekybezregistru.cz/.

  • Obrátit se na nás můžete kdykoliv. Nenechávejte to na poslední chvíli. Z vlastní zkušenosti víme, jak se posléze všechno musí řešit narychlo. I na to jsme však připravení. Vyřízení je u nás velice rychlé. Zbytečně klienty nebrzdíme ani nezdržujeme. Peníze můžete získat do 24 hodin od podpisu smlouvy.

Doporučené články